Volle vaart vooruit!

Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe visuele identiteit en website. De afgelopen tijd is er op de achtergrond gewerkt aan een moderniseringslag van het merk Dijvler. Ons nieuwe logo had je waarschijnlijk het afgelopen jaar al voorbij zien komen, dat was een voorproefje. Het nieuwe logo en huisstijl van Dijvler komen overeen met de ambities van het bedrijf. We willen namelijk marktleider zijn in de ontwikkeling van o.a. ankerlieren en de verkoop van scheepsuitrusting. We hebben het merk Dijvler een aanpassing gegeven waardoor het past bij de wens om zich als innovator in haar marktsegment te positioneren. Natuurlijk met een knipoog naar het verleden.

Komende tijd werken wij door aan interessante content en een duidelijk overzicht van onze producten, zodat de website een goed beeld geeft van onze gespecialiseerde diensten op het gebied van lieren en daarbij horende producten. Hieronder een preview van de tekeningen die momenteel in de maak zijn.

Komende tijd zullen we vaker op de Sociale media laten weten welke ontwikkelingen wij doormaken en met welke producten wij onze klanten verder helpen. Volg ons daarom op Linkedin, Facebook en Instagram.

Een behouden vaart en tot snel!

Deel dit bericht